top of page

En praktisk app rett i lommen

 

Alletider gir deg full oversikt over alle lokale åpningstider, samlet i en enkel tjeneste. Vi er tilgjengelig på web, og som applikasjon til iOS og Android.

 

Vi jobber daglig med å legge til flere åpningstider og å holde alle våre åpningstider oppdatert. Derfor tar vi også i mot tilbakemeldinger på selve tjenestens brukervennlighet og kvalitet, og prøver samtidig å jobbe i ett med kunden så tidene våre til en hver tid stemmer.

 

Vil du legge til dine åpningstider kan du bruke vårt verktøy og sende en forespørsel. Så snart vi bekrefter at informasjonen er riktig vil dine åpningstider være tilgjengelig.

 

Ønsker du å ta kontakt eller har spørsmål, 

vennligst fyll ut vårt kontaktskjema – eller send en e-post til post@alletider.no

 

Nettsiden og appene er utviklet av NODU - NORSK DESIGN OG UTVIKLING

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

Alletider, Adm. Dir.

Design og utvikling

 

Sergen Benjamin Secici

  • LinkedIn Social Icon

Alletider, Adm. Dir.

Økonomi og markedsføring

 

Kucuk Ahmet Ugur

  • LinkedIn Social Icon
Nettsiden og appene er utviklet av NODU - NORSK DESIGN OG UTVIKLINGMaterialet på dette nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Enhver kopiering, lagring, eksemplarfremstilling og tilgjengeligjøring uten særskilt avtale direkte med Alletider, er bare tillatt i den utsrekning det er hjemlet i lov. Utnyttelse i strid med lov eller avtale kan medføre erstatningsansvar, og kan straffes med bøter eller fengsel.
bottom of page