top of page

Bli kjent

med Alletider

Alletider Nettside Logo
Alletider Nettside Logo
Alletider Nettside Logo

Lett å bruke

Appen er utviklet i samarbeid med testere i alle aldre2. Våre testere har hjulpet oss å finnpusse appen, og skreddersy designet så alle kan ta den i bruk. 
 

Vi har også inkludert en informasjonside som hjelper kunder som trenger en kort introduksjon.
 

Våre testere konkluderte med at de foretrukket en karttjeneste som finner deg, og viser nærmeste steder. Du har også valget mellom å vise alle punkter, eller kun steder som er åpne på tidspunktet appen er i bruk. I tillegg har vi inkludert en søkeknapp som gjør det enklere når du allerede vet hvor du skal.

Legg til din bedrift

Det tar kun få sekunder å sende oss en forespørsel! Vi hjelper deg å nå ut til dine faste kunder, og samtidig tiltrekke nye. Fyll ut vårt skjema, så tar vi av oss resten. 

En universal app

Om du er på farten, eller planlegger dagen på vei ut av kontoret, så har vi appen lett tilgjengelig til en hver tid. Vår app har oversikt over alle åpningstider1, uten at vi selv stenger butikken. Våre apper kjører hele døgnet, alle dager i uken! 

  1. Vi jobber daglig med å legge til flere åpningstider og å holde alle våre åpningstider oppdatert. Derfor tar vi også i mot tilbakemeldinger på selve tjenestens brukervennlighet og kvalitet, og prøver samtidig å jobbe i ett med kunden så tidene våre til en hver tid stemmer. Vi tar forbehold om feil på tidene.

  2. Testene ble utført i samarbeid med frivillige som tok i bruk appen i en periode på 4 uker. I alt 18 personder deltok, inkludert barn, unge voksne, voksne og eldre.

bottom of page